EKOBAK – H
Poboljšivač za kruh i pecivo – doziranje 0,3 – 0,5 %
ECOSOFT – H
Poboljšivač za kruh i pecivo 0,2-0,5%, brzi razvoj tijesta – kraće odmaranje.
KM PREMIUM
Univerzalni poboljšivač za sve vrste pšeničnog peciva – doziranje 3 %
ROGIMILD – H
Poboljšivač za dobivanje blagog raženog kiselog tijesta, doziranje 1,5-2%.
BROTSTABIL – H
Stabilizator za sve vrste brašna, doziranje 1,5 – 2%.
GOLD CIABATTA
Poboljšivač za ciabattu, lepinje i sve vrste kruha i peciva, doziranje 10%.
SUPER CRNKOVIT – H
Dodatak za dobivanje tamnih vrsta kruhova, doz. do 2%.
R-22
Prirodni poboljšivač za osnovne vrste kruha, raženo miješane i obogaćene miješane kruhove,
Sušeno kiselo tijesto visokokvalitetnog brašna, doziranje 0,5 – 1 %
GK-B 620
Poboljšivač za zamrznute proizvode.